БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

1. Фирма „ХИМЕРА 88“ ЕООД  извършва доставките на поръчаните стоки през on-line магазина, чрез куриерска фирма SPEEDY (Спиди) или ECONT (Еконт) и съобразно работното време на Спиди АД и Еконт ООД. Доставки се извършват от понеделник до петък между  9.00 часа и 17.00 часа, а в събота до 12.00 часа.
2. Доставката е БЕЗПЛАТНА до населено място на територията на страната на стоки с обща стойност над 300,00лв, който трябва да бъдат платени по банков път(предварително), за клиент на ЕДРО. За клиенти на дребно доставката е безплатна над 150лв. Срокът за доставка е до 72 часа и важи само за доставка до офис . Поръчката трябва да е постъпила в on-line магазина до 13.00 часа на деня, предхождащ  срокът за доставка. Изключение са поръчките, направени в събота - те ще бъдат доставени до сряда. Допълнителна информация за доставката ще получите от куриерска фирма Спиди АД и Еконт ООД.
3. Стойността  на доставката на поръчки, които не отговарят на условията за безплатна доставка за територията на Република България, можете да проверите тук
4. Възможно е получаване на стоката в магазина на фирмата на адрес: гр. Асеновград, ул.“ Марица“ 15, магазин Химера. Работно време на магазина: всеки делничен ден от 9.00 до 18.00 часа. Магазинът работи с почивен ден неделя, а събота работното време е 10.00 до 16.00 часа.
5. Ако клиентът е поръчал продукт, наличността на който не може да бъде потвърдена, то трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка и да се възползва от безплатната доставка.
6. За навременното и коректно изпълнение на доставката клиентът трябва да попълни максимално точно адресът за доставка, както и всички останали  изискващи се данни (име, телефон и др.). По преценка на клиента и при необходимост, може да се попълни и полето със специални инструкции ( по-подробно или специфично описание на жилищна сграда, адрес или друго).
7. Условията за безплатна доставка са валидни за територията на Република България.
„ХИМЕРА" ЕООД си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина.
8. Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката. В случай, че има забавяне в изпълнението на поръчката извън указаните срокове за доставка, можете да направите проверка за статуса на Вашата поръчка в личния Ви профил.