ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Всяка поръчка изисква потвърждение по телефона, от страна на клиента, преди да бъде изпратена. След потвърждение, се опакова и не може да бъде променена.
Ако при обработка на поръчката има липсващ продукт, клиента ще бъдете информирани и само с негово съгласие ще бъде заменен с друг.
Доставката на поръчаните продукти се извършва чрез куриер на Еконт или СПИДИ, от офис до посочен от клиента адрес или офис на куриера*.
Базовата цена за доставка е 4.50лв, но може да бъде по-висока, в зависимост теглото на пратката, и сумата на наложения платеж.
Стойността на заявените продукти се заплаща с наложен платеж при получаване на пратката или чрез банков превод, преди изпращането им.
Доставките се извършват на територията на цялата страна. За целта е необходимо да посочите точен адрес при завършване на поръчка и телефонен номер.
Поръчката може да се получи и на място след предварителна уговорка.
Срокът за изпълнение на доставката е между 1 и 3 дни, освен в случаите на неработни дни.
Вие поемате отговорността да осигурите условия за получаване на поръчания от Вас продукт.
В случай, че не бъде осигурен начин за предаване на продукта, Химера 88 ЕООД се освобождава от задължението си да изпълни поръчката.
В случай, че желаете фактура за Вашата поръчка, посочете данни за фактура, в полето за допълнителен коментар и маркирайте отметката за такава.
Вие получавате и възможността да прегледате своята поръчка преди да я получите. Във връзка с това, преглеждайте своите пратки пред куриера!
Само така може с основание да бъдете обезщетени, в случай на повреда на пратката от страна на куриера!
За повече информация моля прочетете ОБЩИ УСЛОВИЯ


*Цената до офис на куриер е с около 30% по-ниска, отколкото до адрес на клиента.

Можете да платите за стоки, закупени на нашия уебсайт по три начина:
  • По номер на сметка;
  • Към банкова карта;
  • Пари в брой на куриера или в пощенската станция.
За групови покупки от 1000 лева важат условията за вноска. Ще помогнем при проектирането и поддържането на заема. Нашите партньори, автоломбард без постановки автомобиля на стоянку. Те ще оценят колата ви, ще изготвят всички необходими документи и ще дадат необходимата сума за колата в брой. В същото време ще имате право да управлявате автомобил, което значително ще опрости процеса на транспортиране на стоки.